Filter

close
0
Onbeperkt

Ontdek onze Dreamstar collectie met gecertificeerde dons! Het meest essentiële aspect van onze Dreamstar donzen dekbedden is de vulling, hoewel je die niet direct kunt zien. Bij Dreamstar maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardig dons. Door zorgvuldig te sorteren en behandelen, behouden we alle natuurlijke eigenschappen van de gebruikte donskwaliteiten, dankzij onze jarenlange ervaring.

Alleen met het gebruik van topkwaliteit dons kunnen we jarenlang slaapcomfort garanderen.

Scroll naar beneden voor meer informatie over onze collectie donzen dekbedden.Weergave:
 


Bezig met laden...
  • local_shipping Vanaf € 59,95 gratis bezorging (NL)
  • favorite_border Gratis cadeauverpakking
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Vulkracht
De vulkracht van dons wordt aangeduid in cubic inch. Hoe hoger de waarde, hoe beter de dons en hoe minder dons er nodig is voor een goede isolatie. Een dekbed met een hoge vulkracht heeft een langere levensduur. 

Welk donssoort past bij jou?
Ganzendons: wanneer je voor luxe en comfort kiest. Eendendons: voor als je liever een wat zwaarder dekbed wil. 

Tijk
De tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en worden qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling. Hoe hoger het garennummer, hoe fijner en luxer de tijk.

Onderhoud
Een donzen dekbed heeft weinig onderhoud nodig. Het is voldoende je dekbed regelmatig licht op te schudden en te luchten. Alle donzen dekbedden van Dreamstar zijn wasbaar tot 60 graden. Echter adviseren wij om het dekbed niet te wassen in een normale machine, omdat het dekbed dan moeilijk droog te krijgen is. Het belangrijkste is in inder geval het goed en regelmatig luchten van het dekbed. Niet in de volle zon en ook niet bij vochtig weer. 

Garantie
Onze dekbedden worden met de grootste zorg geproduceert en gecontroleerd. Daarom geven wij garantie op fabricagefouten. Tevens garanderen wij dat onze dons niet afkomstig is van 'levende pluk'.

DOWNPASS Label
Geniet van een goede nachtrust in de wetenschap dat je kwaliteitsdekbed of hoofdkussen geen dierenleed heeft veroorzaakt! Het DOWNPASS-keurmerk staat hier garant voor. Voor DOWNPASS-gecertificeerde bedrijven staat dierenwelzijn bij de verwerking van dierlijke materialen en transparantie in de toeleveringsketen centraal. Zij willen er zeker van zijn dat alle producten die ze verkopen aan de hoogste ethische eisen voldoen. Dat is de reden dat ze volgens de zero-tolerance-standaard gecertificeerd willen zijn. Producten met een DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. 

MITE PROTECT Label
Alle Dreamstar dekbedden zijn voorzien van het Mite-Protect label en hebben een dusdanig dichte weving, zodat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt de producten met een Mite-Protect label veilig kunnen gebruiken.


Laatst bekeken producten

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies