Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379 Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379
Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379 Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379
Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379
0 Review | Review toevoegen
Silvana Collageen Beauty Kussensloop OffWhite 29379

Artikelnummer

320264 | 29379

Verzendkosten

€ 0,00

EAN

8719931973742

€ 89,95
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons je vraag

Ontdek de ultieme rust en verjonging voor je huid met de Silvana Collageen Beauty Kussensloop in een elegante off-white tint. Gemaakt met een mix van 61% viscose en 39% UMORFIL, belooft deze kussensloop meer dan alleen een goede nachtrust. Het geheim ligt in het verweven collageen, een natuurlijk eiwit dat essentieel is voor de gezondheid en jeugdigheid van de huid.

Met elke rustgevende slaap op deze zijdezachte kussensloop, wordt je huid voorzichtig verwend en verzorgd. De collageenvezels werken harmonieus samen met je huid, hydrateren en revitaliseren terwijl je rust. Het resultaat? Een stralende, gladde huid die de tekenen van vermoeidheid vermindert en je een frisse, jeugdige uitstraling geeft.

UMORFIL is een innovatief materiaal. Het is een gepatenteerde vezeltechnologie die is ontwikkeld door een bedrijf genaamd Fulgar. UMORFIL-vezels zijn vervaardigd met behulp van een speciaal proces waarbij collageen wordt geëxtraheerd uit visafval en vervolgens wordt verwerkt tot een garen.

Het bijzondere aan UMORFIL is dat het collageen bevat, een natuurlijk eiwit dat een belangrijke rol speelt bij het behoud van de gezondheid en jeugdigheid van de huid. Wanneer deze vezels worden gebruikt in producten zoals kussenslopen, komen ze in contact met de huid tijdens het slapen. Dit kan verschillende voordelen hebben voor de huid, waaronder hydratatie, verjonging en het verminderen van tekenen van veroudering.

Laat je schoonheid bloeien terwijl je slaapt met de Silvana Collageen Beauty Kussensloop. Geef jezelf het geschenk van luxe en wellness elke nacht, en ontwaak elke ochtend met een stralende gloed die van binnenuit komt.


Kleur: Off-white
Maat: 60x70
Kwaliteit: 61% viscose, 39% UMORFIL®

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt!

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies