Ringella Lingerie Dames Shortama Nelke 4261312-623 | 30095
Ringella Lingerie Dames Shortama Nelke 4261312-623 | 30095
0 Review | Review toevoegen
Ringella Lingerie Dames Shortama Nelke 4261312-623 | 30095

Artikelnummer

4261312-623 | 30095

Verzendkosten

€ 6,95

€ 54,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons je vraag

Duik in het ultieme comfort en stijl met deze roze shortama van Ringella uit de Lingerie collectie. Deze shortama omhult je in zachtheid en voegt een vleugje speelse elegantie toe aan je nacht- en loungewear.

Het shortamashirt is ontworpen met jouw comfort in gedachten, met korte mouwen en een ronde hals. De subtiele details maken het echter onderscheidend. De mouwuiteinden en hals zijn subtiel afgewerkt met een contrasterende donker marineblauwe zoom, wat een vleugje verfijning toevoegt aan het ontwerp. Een schattig roze strikje siert de hals, waardoor een vleugje vrouwelijkheid wordt toegevoegd.

Het shirt zelf is een kunstwerk op zich, met een opvallende print op het voorpand van twee gesloten ogen met lange wimpers. Onder deze opvallende afbeelding staat in sierlijke roze letters de boodschap "Hello beautiful", waardoor een positieve en zelfverzekerde uitstraling wordt gecreëerd.

De onderkant van het shortamashirt is verfraaid met een prachtige rolzoom, die het geheel een geraffineerde afwerking geeft.

De bijpassende korte broek is voorzien van een speels patroon van donker roze op een donker marineblauwe achtergrond, wat zorgt voor een harmonieuze en toch opvallende esthetiek.

Of je nu geniet van een ontspannen avond thuis of heerlijk in bed kruipt, deze roze shortama van Ringella biedt het beste van comfort en stijl voor een onvergetelijke ervaring.

Kleur: 623 - Nelke (zacht roze)
Kwaliteit: 50% katoen, 50% modal
Lengte shirt: ca. 68 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt!

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies