Onderkleding

... Sloggi garandeert waar ze voor staan!

Ruim 35 jaar maakt Sloggi producten van hoge kwaliteit, zij zijn ervan overtuigd dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten.

Nu hebben ze de lat nog hoger gelegd. Met de nieuwe collectie EverNew bieden ze gegarandeerde en ongelimiteerde tevredenheid aan.

NU 2+1 GRATIS! 

EverNew is gemaakt van Supima® Katoen in combinatie met een innovatieve behandeling waardoor de stof meer weerstand biedt tegen externe invloeden (bv. wrijving, wassen, drogen...)

Supima® Katoen met al zijn kwaliteiten staat garant voor zachtheid, sterkte, schitterende kleuren, weerstand tegen pluis, licht gewicht, ongelooflijke duurzaamheid, natuurlijke touch en een comfortabel gevoel. Deze innovatieve behandeling verhoogt de levensduur met 4 keer in vergelijking met andere Supima® katoen kwaliteiten.

Zij zijn zo overtuigd van dit product, dat ze een levenslange garantie aanbieden. Meer dan een gewoon terugkeerbeleid, de EverNew garantie is volledig onbeperkt. Zij beloven dat ze volledig achter elk product in de EverNew collectie staan. De garantie van de EverNew Sloggi is onvoorwaardelijk: 'Als uw product niet voldoet aan de kwaliteit die wij beloven, kunt u het op elk moment weer naar ons opsturen waarna wij het voor u vervangen.'

gratis verzending

vanaf € 50,-