Bedmode

Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen....

Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd van jarenlang slaapcomfort. Voor de dekbedden van Dreamstar wordt er alleen gebruik gemaakt van hoogwaardig volgroeide dons. Een vakkundige sortering en behandeling, én de jarenlange ervaring, zorgen ervoor dat alle natuurlijke eigenschappen van het dons behouden blijven.

Onderaan deze pagina vindt u verdere informatie over onze donzen dekbedden.
 

Dreamstar Enkel dekbed

Xperience 90% eendendons  SPECIALE PRIJS!
Bekijk meer

Dreamstar 4-Seizoenen dekbed

Xperience 90% eendendons  SPECIALE PRIJS!
Bekijk meer

Dreamstar Enkel dekbed

Xclusive 90% ganzendons SPECIALE PRIJS!
Bekijk meer

Dreamstar Enkel dekbed

Xclusive 100% ganzendons SPECIALE PRIJS!
Bekijk meer

Dreamstar 4-Seizoenen dekbed

Xclusive 100% Ganzendons SPECIALE PRIJS!
Bekijk meer

Dreamstar Enkel dekbed

90% ganzendons Nu 50% KORTING!
Bekijk meer

Dreamstar Thermo dekbed

90% ganzendons Nu 50% KORTING!
Bekijk meer

Dreamstar Enkel dekbed

100% ganzendons NU 50% KORTING!
Bekijk meer

Dreamstar Enkel extra gevuld dekbed

100% ganzendons NU 50% KORTING!
Bekijk meer

Polardream Thermo dekbed

70% eendendons NU 60% KORTING! alleen200x200
Bekijk meer

Vulkracht
Het allerberlangrijkste van dons is de vulkracht. Dit wordt uitgedrukt in cubic inch. Deze meetbare waarde geeft de veerkracht en dus de isolatiewaarde aan van de dons. Hoe hoger deze waarde, hoe minder dons er nodig is om dezelfde isolatiewaarde te krijgen. De herkomst van dons is volledig ondergeschikt aan de vulkracht. Overigens is Dreamstar het enige  merk dat de vulkracht van het gebruikte dons vermeldt op al haar dekbedden.

Ganzen- of eendendons?
Het verschil zit met name in de grootte van het dons. Ganzendons is over het algemeen iets groter en sterker dan eendendons, maar ook hier geldt dat de vulkracht de doorslaggevende factor is als het gaat om kwaliteit. Eendendons met een hoge vulkracht kan dus beter zijn dan ganzendons met een lagere vulkracht.

Tijk
De tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en worden qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling. Hoe hoger het garennummer, hoe fijner en luxer de tijk.

Onderhoud
Door elke dag het dekbed even op te schudden en regelmatig te luchten behoudt het dons haar isolerende werking.

Garantie
Onze dekbedden worden met de grootste zorg geproduceert en gecontroleerd. Daarom geven wij garantie op fabricagefouten. Tevens garanderen wij dat onze dons niet afkomstig is van 'levende pluk'.


DOWNPASS Label

Dreamstar werkt alleen met leveranciers die garanties kunnen afgeven dat zij de dierenrechten respecteren en dat zij geen dons mogen verwerken dat geplukt is van levende dieren, ook niet voor andere afnemers. Ganzendonzen dekbedden van Dreamstar zijn voorzien van individueel genummerde DOWNPASS-kwaliteitslabels. Dekbedden die voorzien zijn van dit kwaliteitslabel bevatten alleen dons en veren die afkomstig zijn van dode dieren uit de vleesindustrie en geven een garantie dat deze niet afkomstig zijn van levende dieren. De origine van de dons is gedocumenteerd en traceerbaar.

Geniet van uw nachtrust in de wetenschap dat uw kwaliteitsdekbed of hoofdkussen geen dierenleed veroorzaakt!

MITE PROTECT Label
Alle tijken zijn gemaakt van de fijnste 100% katoenen garens, donsdicht en qua dichtheid en gewicht aangepast aan de gebruikte donsvulling.

Een dekbed dat is voorzien van het Mite-Protect label en heeft een dusdanig dichte weving, dat huisstofmijt niet kan binnendringen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt deze producten veilig kunnen gebruiken.

gratis verzending

vanaf € 50,-