Assortiment

Ligtenberg Linnen & Lingerie is hét adres voor bed-, bad- en huishoudtextiel. Naast bekende merken als Vandyck, Beddingshouse, Rivièra Maison en Essenza, vindt u er een uitgebreide huiscollectie van Linolux. Kenmerkend voor deze collectie is de super kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs, met ieder seizoen nieuwe dessins en kleuren.

Deskundige verkoopsters geven u graag persoonlijk advies bij het maken van een keuze voor een passend dekbed of hoofdkussen. Zij kunnen u ook informeren over de mogelijkheid van maatwerk, op het gebied van lakens voor bijvoorbeeld uw boot, caravan of camper.

Tevens vindt u in de winkel een uitgebreide collectie badkleding, nachtkleding, homewear en ondermode voor het hele gezin. Deze collecties bestaan uit topmerken als Sloggi, Mey, TenCate, Olympia, Sunflair, Tweka, WoW, Schiesser, Pastunette en Ringella. Ook hier zijn de verkoopsters ware adviseuses bij het samenstellen van een passende outfit.

Wilt u een (bij)passend strandlaken, beachdress, badjas, saunalaken of hammamdoek? U vindt het allemaal bij Ligtenberg Linnen & Lingerie!

gratis verzending

vanaf € 50,-